Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Vánoční veletrhy
7.-16.12. 2018

Vánoční veletrhy

Podívejte se na program kuchyňského studia

 

Bez dobrého jídla se Vánoce neobejdou. Po loňské úspěšné premiéře bude opět připraveno kuchyňské studio, ve kterém se budou připravovat vánoční speciality. Vaření se ujmou žáci z odborných středních škol Jihomoravského kraje, kteří vám ukáží správné kuchařské postupy a seznámí vás se skvělými recepty. Hlavními surovinami při vaření budou regionální potraviny, takže se dozvíte, jak je v receptech nejlépe využít.

V sobotu 15. prosince přijede na Vánoční veletrhy i známý kulinářský experimentátor Láďa Hruška. Při jeho show se určitě dozvíte mnoho zajímavých a užitečných tipů.

Pátek 7. 12.
od 10:00 každou 1,5 hodinu

Vánoční nápoje

Sobota 8. 12.
Pečený kapr z třeboňské fary a bramboráčky
Pečený kapr na cibuli se smetanovo-houbovou omáčkou, bramborový knedlík

Neděle 9. 12.
10:00-13:00 a 14:00-16:00

Zdobení vánočních perníčků

Pondělí 10. 12.
10:00-12:00 a 14:00-16:00

Předvánoční čas u cukrářů z Charbulky

Úterý 11. 12.
10:00-17:00

Zdobení perníčků betlému

Středa 12. 12.
10:00-12:00 a 14:00-16:00

Lomnické křehule s černou omáčkou "Muzika"

Čtvrtek 13. 12.
10:00-12:00 a 14:00-16:00

Jak uplést vánočku? Učte se od žáků z Charbulky

Pátek 14. 12.
10:00-12:00 a 14:00-16:00

Domácí zabíjačka v režii řezníků z Charbulky

Sobota 15. 12.
Gastronomická show: 10:00 a 14:00

Vaříme s Láďou Hruškou

 

Kuchyňské studio by se neobešlo bez partnerských dodavatelů. Za kapry děkujeme Rybníkářství Pohořelice a za zásobu cukru ve studiu Cukrovaru Agrana.

           

 

Datum: 3.12.2018 14:17:00

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště