Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

SALIMA
27.2. - 2.3. 2018

Mezinárodní potravinářský veletrh

Záhorácka štipľavá klobása

 

PROFIL EXPONÁTU
Exponát: Záhorácka štipľavá klobása
Kategorie:
Masné suroviny a přísady, drůbež, ryby, masné výrobky
Umístění: Pav. A2,  č. st. 001
Výrobce: Berto sk, s.r.o.
Vystavovatel: Berto sk, s.r.o.

Stručná charakteristika exponátu

Trvanlivý tepelně neopracovaný výrobek. Klobásy se udí na bukovém dřevě. Následně se šetrně suší, čímž si zachovávají zralou a plnou chuť. Dostupné jsou kromě kilového také v praktickém 200g balení.

Foto


 

 


Současně také

SALIMA TECHNOLOGY
20.-23.4. 2020


VINEX
20.-23.4. 2020


MBK
20.-23.4. 2020


G+H
20.-23.4. 2020


EmbaxPrint
20.-23.4. 2020


FESTIVAL CHUTÍ
23.-25.4. 2020

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště