Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

SALIMA
20.-23.4. 2020

Mezinárodní potravinářský veletrh

Konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu

 

V rámci doprovodného programu potravinářských veletrhů SALIMA 2016 se bude konat již 13. konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu.

Společným pořadatelem jsou:

  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
  • Ústřední veterinární správa Státní veterinární správy ČR
  • Ministerstvo zemědělství ČR – Úřad pro potraviny
  • Štátna veterinárna a potravinová správa SR
  • Regionální agrární komora Jihomoravského kraje

Konference se koná ve středu 17. února 2016 v sále č. 102 – administrativní budova BVV, 1. poschodí, Výstaviště Brno.

Program konference naleznete v příloze, případné přihlášky směřujte nejpozději do 12. února 2016 na adresu: Institut celoživotního vzdělávání a informatiky VFU, Palackého tř. 1946/1, 612 42 Brno nebo na e-mail: temelovav@vfu.cz

Datum: 25.1.2016 13:45:00

 


Současně také

SALIMA TECHNOLOGY
20.-23.4. 2020


VINEX
20.-23.4. 2020


MBK
20.-23.4. 2020


G+H
20.-23.4. 2020


EmbaxPrint
20.-23.4. 2020


FESTIVAL CHUTÍ
23.-25.4. 2020

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště