Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

SALIMA
20.-23.4. 2020

Mezinárodní potravinářský veletrh

Konference FOOD FORUM představí téma "Konkurenceschopnost evropského potravinářství"

 

V úterý 27. února se v kongresové hale hotelu Holiday Inn uskuteční od 14:30 do 16:30 Mezinárodní konference SALIMA 2018. Hlavním tématem bude konkurenceschopnost evropského potravinářství s cílem zvýšení ochrany spotřebitele formou eliminace fenoménu dvojí kvality potravin, falšování potravin a boji proti nekalým obchodním praktikám.

Konferenci zahájí náměstkyně ministra zemědělství Viera Šedivá. Vystoupí také:

  • Jiří Milek, ministr zemědělství České republiky
  • Gabriela Matečná, místopředsedkyně vlády a ministryně zemědělství a rozvoje venkova Slovenské republiky
  • Petre Daea, ministr zemědělství a rozvoje venkova Rumunska
  • Miroslav Toman, Potravinářská komora ČR
  • Mella Frewen, FoodDrink Europe (Evropská federace potravinářského a nápojářského průmyslu)
  • Marta Nováková, Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR

Vstup je zdarma, potvrzení účasti je potřeba zaslat nejpozději do 23. 2. 2018 na e-mail monika.frankova@mze.cz

Datum: 17.1.2018 15:02:00



Současně také

SALIMA TECHNOLOGY
20.-23.4. 2020


VINEX
20.-23.4. 2020


MBK
20.-23.4. 2020


INTECO
20.-23.4. 2020


FESTIVAL CHUTÍ


EmbaxPrint
20.-23.4. 2020

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem (2016)

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště