Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

SALIMA
20.-23.4. 2020

Mezinárodní potravinářský veletrh

Gilotina na veletrhu SALIMA!

 

Společnost DUKANE představuje na svém stánku v pavilonu neobyčejnou technologii krájení potravin, chleba nebo sýrů za pomocí ultrazvuku!

Ultrazvukové krájení potravin nastupuje tam, kde konvenční metody krájení nepřináší výsledky, jaké požadujete. Vibrace vytvářené Dukane ultrazvukovým řezacím systémem redukuje nebo eliminuje přilnavost produktu na nástroj. To znamená méně odstávek pro čištění nože a estetičtější řez produktu, malé nebo žádné poškození či rozmazání produktu, širší rozmezí teplot krájeného produktu. Zásadně zredukovaná krájecí síla zabraňuje zborcení nebo rozmačkání produktu a rychlé a čisté řezy s minimálním vytlačením produktu snižují odpad surovin.

Příklady produktů, které lze lépe za pomoci ultrazvukových řezaček krájet: Sýry, paštiky, dorty, pečivo, sendviče, zvířecí potrava, müsli tyčinky, energetické tyčinky, cukrovinky, čokoláda, zmrazené potraviny, nevařené těsto, pizza, další lepkavé produkty, další měkké a křehké produkty.

Přijďte se osobně přesvědčit, jak funguje tato nová úžasná technologie. Společnost DUKANE navštivte na stánku č. 105 v pavilonu V.


Datum: 27.2.2014 11:18:00

 


Současně také

SALIMA TECHNOLOGY
20.-23.4. 2020


VINEX
20.-23.4. 2020


MBK
20.-23.4. 2020


G+H
20.-23.4. 2020


EmbaxPrint
20.-23.4. 2020


FESTIVAL CHUTÍ
23.-25.4. 2020

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště