Lidé se svezou na výstaviště parním vlakem

8.6.2017

Návštěvníci brněnského výstaviště si mohou užít zábavu pod hradbami 24. června. V rámci festivalu Ignis Brunensis je pro ně připravené zábavné odpoledne, které vyvrcholí ohňostrojem.

Lidé se svezou na výstaviště parním vlakem

Výstaviště je pro koncert KISS nejlepší prostor

18.5.2017

Přes 20 tisíc lidí dorazí v sobotu 20. května na výstaviště na koncert legendární rockové skupiny KISS. Brněnská zastávka turné je jednou z mála, která se odehraje pod širým nebem. „Díky tomu může přijít více lidí, což znamená i větší show,“ řekl pro Mladou frontu DNES Filip Hrbek z agentury Glanc, která koncert zajišťuje.

Výstaviště je pro koncert KISS nejlepší prostor

Rychlé střídání na brněnském výstavišti: po kravách přijdou oceláři, mineralogové, Kiss, zubaři a tanky

15.5.2017

Šest velkých akcí, které snad nemohou být rozdílnější, hostí během pouhých tří týdnů brněnské výstaviště. Logisticky extrémně náročné období odstartovala Národní výstava hospodářských zvířat o uplynulém víkendu.

Sdělení Minoritním akcionářům společnosti Veletrhy Brno, a. s.

9.1.2017

Na základě rozhodnutí valné hromady Společnosti poskytuje hlavní akcionář za každou jednu akcii Společnosti o jmenovité hodnotě 10,- Kč (slovy: deset korun), ISIN CZ 0008466034, přiměřené protiplnění ve výši ...

Sdělení Minoritním akcionářům společnosti Veletrhy Brno, a. s.

ZELENÁ BURZA 2017

2.1.2017

Kontraktační výstavu ZELENÁ BURZA pořádá Svaz školkařů ČR s cílem podpořit propagaci výpěstků z českých okrasných školek. V příštím roce se bude konat již její 6 ročník. Hlavním cílem je podpora domácí produkce okrasných dřevin, zvýšení prodejnosti českých výpěstků z českých školek a zvýšení povědomí o kvalitním českém školkařském materiálu. Na výstavě tak potkáte pouze 100% českých výpěstků.

ZELENÁ BURZA 2017

Svaz dovozců automobilů a Veletrhy Brno zastavily přípravu Autosalonu

1.12.2016

Svaz dovozců automobilů se dohodnul s vedením společnosti Veletrhy Brno, a.s., že zastaví přípravu veletrhu Autosalon 2017. Důvodem je nedostatečný počet přihlášených značek.

Svaz dovozců automobilů a Veletrhy Brno zastavily přípravu Autosalonu