Veletrhy Brno upravují termíny podzimních akcí

26.3.2021

V důsledku aktuálního vývoje pandemie covid-19 došlo ke změnám v termínech akcí, které se uskuteční na podzim v areálu brněnského výstaviště. Všechny změny navazují na již avizované posunutí Mezinárodního strojírenského veletrhu do mimořádného termínu 8.–12. listopadu 2021.

Veletrhy Brno upravují termíny podzimních akcí

IDET, PYROS, ISET 2021 – změna termínu konání

24.3.2021

V důsledku aktuálních změn kalendáře plánovaných akcí ve 2. pololetí roku se Mezinárodní bezpečnostní veletrhy IDET/PYROS/ISET přesouvají do nového termínu 6.–8. října 2021.

IDET, PYROS, ISET 2021 – změna termínu konání

Lockdown veletrhů potrvá déle než rok, říká generální ředitel Kuliš

3.2.2021

„Virtuální nebo hybridní veletrhy jsou něco jako sprcha online, virtuální sex nebo večeře. Pandemická krize ukazuje, že veletrhy a kongresy nelze nahradit. Osobní kontakt a neformální rozhovory jsou pro inovace a rozvoj nenahraditelné,“ uvádí generální ředitel Veletrhů Brno Jiří Kuliš.

Lockdown veletrhů potrvá déle než rok, říká generální ředitel Kuliš

Informace k očkovacímu centru na výstavišti podá FN Brno

18.1.2021

Očkovací centrum, které je umístěno v areálu výstaviště, konkrétně v pavilonu G2, je plně v kompetenci FN Brno. Veletrhy Brno očkování neřídí ani nekoordinují. K očkování, logistice a organizaci očkování informace nepodáváme. Kontaktujte, prosím, FN Brno nebo státem zřízené informační linky.

Informace k očkovacímu centru na výstavišti podá FN Brno

Pavilon G2 poslouží jako nemocnice pro tři stovky pacientů

2.11.2020

Počty hospitalizovaných pacientů s nemocí covid-19 stoupají a hrozí, že brzy nebude stačit kapacita nemocnic. Vedení města Brna a společnost Veletrhy Brno proto přistoupily ke stavbě záložní nemocnice v pavilonu G2.

Pavilon G2 poslouží jako nemocnice pro tři stovky pacientů

Caravaning Brno se letos neuskuteční

14.10.2020

Tradiční výstava Caravaning Brno, která měla být zahájena na brněnském výstavišti 5. listopadu, se neuskuteční. Rozhodnuto bylo na základě důkladného zvážení všech rizik spojených s vývojem pandemie covid-19 a vyhlášením nouzového stavu. Aktuální vládní opatření neumožňují pořádání hromadných akcí včetně výstav a veletrhů, jejichž konání je zakázáno.

Caravaning Brno se letos neuskuteční