Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Festival chutí
23.-25.4. 2020

Festival chutí

Tematické restaurace připraví různorodé speciality, které zaženou hlad

 

O nejrůznější potravinářské výrobky a pestré pochutiny k vyzkoušení nebude na Festivalu chutí nouze. Jedlíci s pořádným hladem, které pouhé ochutnávání nenasytí, však rozhodně uvítají čtyři tematické restaurace, které v sobě ukrývá pavilon C v každém z jeho čtyř rohů. A je se rozhodně na co těšit.


Kdo touží okusit kuchyni našich východních sousedů, měl by zajít do koutku věnovanému slovenské kuchyni, který návštěvníci najdou v pavilonu C hned dvakrát. Uvaří tam kapustnici s klobáskou, kořeněné hovězí ragú nebo roastbeef s hořčičnou majonézou.

Domácí patrioti stoprocentně nesmí minout tradiční českou restauraci, kterou přichystala firma EXPO Food. Pochutnají si tam například na vypečené kachničce, vepřové kýtě a zahladí sladkými lívanečky. Kdo neholduje lívancům, může jako sladkou tečku okusit hanácký koláč.

Fajnšmekři si určitě přijdou na své ve Zvěřinové restauraci. Začít mohou pivní cibulačkou nebo zvěřinovou gulášovkou a potom si jako hlavní chod vybrat třeba mezi marinovaným šašlikem z mufloního masa či smaženým řízkem z kančího selete.

Datum: 1.3.2018 12:19:00

Současně také

SALIMA
20.-23.4. 2020


SALIMA TECHNOLOGY
20.-23.4. 2020


VINEX
20.-23.4. 2020


MBK
20.-23.4. 2020


G+H
20.-23.4. 2020


EmbaxPrint
20.-23.4. 2020

Mohlo by vás zajímat

Fotogalerie

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště