Tematické restaurace připraví různorodé speciality, které zaženou hlad
O nejrůznější potravinářské výrobky a pestré pochutiny k vyzkoušení nebude na Festivalu chutí nouze. Jedlíci s pořádným hladem, které pouhé ochutnávání nenasytí, však rozhodně uvítají čtyři tematické restaurace, které v sobě ukrývá pavilon C v každém z jeho čtyř rohů. A je se rozhodně na co těšit.
Kdo touží okusit kuchyni našich východních sousedů, měl by zajít do koutku věnovanému slovenské kuchyni, který návštěvníci najdou v pavilonu C hned dvakrát. Uvaří tam kapustnici s klobáskou, kořeněné hovězí ragú nebo roastbeef s hořčičnou majonézou.
Domácí patrioti stoprocentně nesmí minout tradiční českou restauraci, kterou přichystala firma EXPO Food. Pochutnají si tam například na vypečené kachničce, vepřové kýtě a zahladí sladkými lívanečky. Kdo neholduje lívancům, může jako sladkou tečku okusit hanácký koláč.
Fajnšmekři si určitě přijdou na své ve Zvěřinové restauraci. Začít mohou pivní cibulačkou nebo zvěřinovou gulášovkou a potom si jako hlavní chod vybrat třeba mezi marinovaným šašlikem z mufloního masa či smaženým řízkem z kančího selete.
Festival chutí
Pro vystavovatele
Partneři
Současně také
SALIMA
28. - 30.6. 2021
SALIMA TECHNOLOGY
28. - 30.6. 2021
MBK
28. - 30.6. 2021
G+H
28. - 30.6. 2021
VINEX
28. - 30.6. 2021
EmbaxPrint
28. - 30.6. 2021