Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

SALIMA
17.-20.2. 2016

Mezinárodní potravinářský veletrh

Teplá hořká čokoláda

PROFIL EXPONÁTU
Exponát: Teplá hořká čokoláda
Kategorie:
Cukry a sladidla, cukrovinky a čokoláda
Umístění: Pav. A2, č. st. 001
Výrobce: František Bačík - Čokoládovna Troubelice
Vystavovatel: František Bačík - Čokoládovna Troubelice

Stručná charakteristika exponátu

Hořká čokoláda slazená třtinovou štávou - na přípravu teplé čokolády. Složení: kakaové boby, kakaové máslo a třtinová šťáva panela bio. Obsah kakaové sušiny nejméně 63%. Bez lepku. Neobsahuje lecitin ani stopy mléka.

Foto


Současně také

SALIMA TECHNOLOGY
27.2.-2.3. 2018


MBK
27.2.-2.3. 2018


INTECO
27.2.-2.3. 2018


EmbaxPrint
27.2.-2.3. 2018

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem (2016)

 


 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště