Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

SALIMA
17.-20.2. 2016

Mezinárodní potravinářský veletrh

Výběrový džem Borůvkový fructusterrae

PROFIL EXPONÁTU
Exponát: Výběrový džem Borůvkový fructusterrae
Kategorie:
Ovoce a zelenina, racionální výživa, speciální potraviny, biopotraviny
Umístění: Pav. A1, č. st. 001
Výrobce: Supremus s r.o.
Vystavovatel: Supremus s r.o.

Stručná charakteristika exponátu

Borůvkový džem je vyráběn podle vlastní originální receptury. Obsahem ovoce normu pro výběrový džem vysoce překračuje. Pro výrobu jednoho kilogramu džemu je použito 1,5 kilogramu borůvek. Postup zpracování se snaží maximálně zachovávat chuť a strukturu ovoce. Vyrábí se z ručně sbíraných borůvek v lesích Nízkého a Hrubého Jeseníku. Je držitelem značky JESENÍKY originální produkt a Regionální potravina Moravskoslezského kraje.

Foto


Současně také

SALIMA TECHNOLOGY
27.2.-2.3. 2018


VINEX
27.2.-2.3. 2018


MBK
27.2.-2.3. 2018


INTECO
27.2.-2.3. 2018


EmbaxPrint
27.2.-2.3. 2018

Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem (2016)

 


 

Fotogalerie

Video

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště