Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

SALIMA
17.-20.2. 2016

Mezinárodní potravinářský veletrh

Herold přírodní tvrdý sýr

PROFIL EXPONÁTU
Exponát: Herold přírodní tvrdý sýr
Kategorie:
Mléko a mléčné výrobky
Umístění: Pav. V, č. st. 62
Výrobce: Moravia Lacto a.s.
Vystavovatel: BOHEMILK, a.s.

Stručná charakteristika exponátu

  • Herold je vyrobený vysrážením mléčné bílkoviny z mléka působením syřidla, prokysáním a oddělením podílu syrovátky. Tuk v sušině je 48 %.
  • Má stejnoměrně smetanově žlutou barvu s výrazným okrajem. Povrch sýra je zbarvený podle použitého ochranného nátěru.
  • Konzistence Heroldu je stejnorodá, celistvá, tuhá, s bohatým dírkováním na řezu. Vyznačuje se výrazným a pevným okrajem na řezu. Povrch sýru má reliéf slámové ošatky.
  • Chuť je čistá sýrová, typicky mléčně výrazná, bez cizích příchutí a pachů.

Foto


Mohlo by vás zajímat

Vybíráme z firem

 



 

Fotogalerie

Video

Současně také

MBK
27.2.-2.3. 2018


INTECO
27.2.-2.3. 2018


EmbaxPrint
27.2.-2.3. 2018

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště