Veletrhy Brno spoluzaložily novou eventovou asociaci

Česká eventová asociace. To je název nové organizace, kterou desátého srpna založilo na pražském Žofíně osm členů z řad předních dodavatelů služeb a eventových agentur. Nechybí mezi nimi ani společnost Veletrhy Brno.

Cílem asociace je především kultivace eventového prostředí na českém trhu. Její ambicí je vytvořit stabilní členskou základnu, která by měla do tří let čítat okolo čtyřiceti členů. „Chceme být funkční asociací, která bude podporovat eventové prostředí, umožní setkávání odborníků z této oblasti na různých úrovních, předá zkušenosti mezi jednotlivými členy a bude komunikovat směrem k odborné veřejnosti a dalším subjektům,“ uvedl předseda asociace a jednatel společnosti Event Arena Norbert Pýcha.

Doplnil, že asociace uspořádá také České eventové ceny.

Místopředseda asociace a ředitel divize pronájmů společnosti AV Media Jan Kubinec věří, že se společnými silami podaří oblast event marketingu nadále rozvíjet a obohacovat. „Doufám také, že se bude naše základna rychle rozrůstat,“ řekl.

Zakládající členové asociace jsou společnosti AV Media, Creative Pro CZ, Event Arena, FiremniAkce.cz, Fox Hunter, MVP Events, Quix Event a Veletrhy Brno.

Předsedou je Norbert Pýcha z Event Areny, místopředsedové jsou Jan Kubinec z AV Media a Vít Rozehnal z MVP Events. Dalšími členy výkonného výboru jsou Tomáš Kovář z Fox Hunter a Svetlana Mečiarová z Creative Pro CZ.

Datum: 14.8.2017 9:59:00