Veletrhy Brno jsou hlavním partnerem akce 11. české firemní hry 2015

Veletrhy Brno spravují jedno z největších středoevropských výstavišť. Tento areál je vhodný nejen pro pořádání veletrhů, ale také kulturních, společenských nebo sportovních akcí. Proto se Veletrhy Brno staly hlavním partnerem 11. českých firemních her, které se odehrávají v Brně od 15. do 17. května 2015. Disciplíny budou probíhat na různých brněnských sportovištích a samozřejmě také na výstavišti, kde se v pátek a v sobotu uskuteční běžecké disciplíny.

Brněnské výstaviště bývá častým hostitelem sportovních událostí. Odehrávaly se zde například tenisové turnaje, in-line půlmaraton, badmintonové turnaje nebo závody ve voltiži. Výstaviště je díky svému uspořádání vhodné pro pořádání sportovních aktivit, zejména díky možnosti vybudovat zázemí pro konkrétní disciplíny jak v pavilonech, tak na volných plochách. Výstaviště je propojeno s hotelem Holiday Inn, který budou využívat i účastníci 11. českých firemních her v letošním květnu. Her se zúčastní také tým Veletrhů Brno, které jsou aktivním členem Asociace firemních sportů od roku 2011. Podrobný program akce 11. České firemní hry 2015 najdete na www.ceskefiremnihry.cz.

Více informací o využití brněnského výstaviště pro sportovní akce

Datum: 8.4.2015 16:13:00