Rychlé střídání na brněnském výstavišti: po kravách přijdou oceláři, mineralogové, Kiss, zubaři a tanky

15.5.2017

Šest velkých akcí, které snad nemohou být rozdílnější, hostí během pouhých tří týdnů brněnské výstaviště. Logisticky extrémně náročné období odstartovala Národní výstava hospodářských zvířat o uplynulém víkendu.

Sdělení Minoritním akcionářům společnosti Veletrhy Brno, a. s.

9.1.2017

Na základě rozhodnutí valné hromady Společnosti poskytuje hlavní akcionář za každou jednu akcii Společnosti o jmenovité hodnotě 10,- Kč (slovy: deset korun), ISIN CZ 0008466034, přiměřené protiplnění ve výši ...

Sdělení Minoritním akcionářům společnosti Veletrhy Brno, a. s.

ZELENÁ BURZA 2017

2.1.2017

Kontraktační výstavu ZELENÁ BURZA pořádá Svaz školkařů ČR s cílem podpořit propagaci výpěstků z českých okrasných školek. V příštím roce se bude konat již její 6 ročník. Hlavním cílem je podpora domácí produkce okrasných dřevin, zvýšení prodejnosti českých výpěstků z českých školek a zvýšení povědomí o kvalitním českém školkařském materiálu. Na výstavě tak potkáte pouze 100% českých výpěstků.

ZELENÁ BURZA 2017

Svaz dovozců automobilů a Veletrhy Brno zastavily přípravu Autosalonu

1.12.2016

Svaz dovozců automobilů se dohodnul s vedením společnosti Veletrhy Brno, a.s., že zastaví přípravu veletrhu Autosalon 2017. Důvodem je nedostatečný počet přihlášených značek.

Svaz dovozců automobilů a Veletrhy Brno zastavily přípravu Autosalonu

Brněnské výstaviště patří mezi nejlepší lokace pro velké akce

20.9.2016

Podle závěru poroty soutěže Czech Event Awards patří výstaviště v Brně mezi nejlepší lokality, kde je možné uspořádat firemní akce. O výsledcích soutěže informoval časopis Marketing a Media.

Brněnské výstaviště patří mezi nejlepší lokace pro velké akce

Autosalon Brno - SDA, AutoSAP a Veletrhy Brno podepsaly smlouvu o konání Autosalonu

13.9.2016

Dne 13.9.2016 byla v Brně podepsána dohoda o podmínkách účasti členských firem SDA a AutosSAP na nově koncipovaném veletrhu AUTOSALON BRNO 2017.

Autosalon Brno -  SDA, AutoSAP a Veletrhy Brno podepsaly smlouvu o konání Autosalonu