Ocenění společnosti Veletrhy Brno

27.5.2016

U příležitosti Sněmu Hospodářské komory ČR v Olomouci převzal dne 25. května 2016 generální ředitel Jiří Kuliš od prezidenta Hospodářské komory ČR Vladimíra Dlouhého cenu HK ČR „Zlatý Merkur“.

Ocenění společnosti Veletrhy Brno

Messe Düsseldorf a město Brno podepsali kupní smlouvu o odkupu majoritního akcionářského podílu BVV

22.12.2015

Podpisem kupní smlouvy, týkající se odkupu 61% akcií společnosti Veletrhy Brno, dnes primátor města Brna Petr Vokřál a zástupci společnosti Messe Düsseldorf stvrdili obchod, díky kterému se město Brno stává většinovým majitelem společnosti Veletrhy Brno, a.s. s akcionářským podílem 95% akcií, přičemž cena, kterou stanovila kupní smlouva je 8,3 milionu €, jak již bylo dříve uvedeno.

Význam MSV pro ekonomiku regionu

10.9.2015

„Mezinárodní strojírenský veletrh má pro Brno a celý region stejný či dokonce větší ekonomický význam než v poslední době tolik citovaná Moto GP,“ uvedl na tiskové konferenci k MSV Brno 2015 generální ředitel Veletrhů Brno a.s. Jiří Kuliš.

Význam MSV pro ekonomiku regionu

Veletrh IDET je službou pro bezpečnostní průmysl

4.5.2015

Rozhovor generálního ředitele společnosti Veletrhy Brno a.s. Jiřího Kuliše pro časopis Review pro obranný a bezpečnostní průmysl o významu veletrhu IDET

Veletrh IDET je službou pro bezpečnostní průmysl

Veletrhy Brno jsou hlavním partnerem akce 11. české firemní hry 2015

8.4.2015

Veletrhy Brno spravují jedno z největších středoevropských výstavišť. Tento areál je vhodný nejen pro pořádání veletrhů, ale také kulturních, společenských nebo sportovních akcí. Proto se Veletrhy Brno staly hlavním partnerem 11. českých firemních her, které se odehrávají v Brně od 15. do 17. května 2015. Disciplíny budou probíhat na různých brněnských sportovištích a samozřejmě také na výstavišti, kde se v pátek a v sobotu uskuteční běžecké disciplíny.

Veletrhy Brno jsou hlavním partnerem akce 11. české firemní hry 2015

Hospodaření společnosti Veletrhy Brno, a.s. v roce 2014

18.3.2015

Společnost Veletrhy Brno a.s. hospodařila v roce 2014 opět s kladným hospodářským výsledkem. Od krizových let 2009 a 2010 se jedná o čtvrtý ziskový hospodářský rok. Dle zprávy auditora KPMG činí hospodářský výsledek před zdaněním 41,2 mil. Kč.

Hospodaření společnosti Veletrhy Brno, a.s. v roce 2014

Význam veletržního průmyslu