Výstaviště je pro koncert KISS nejlepší prostor

18.5.2017

Přes 20 tisíc lidí dorazí v sobotu 20. května na výstaviště na koncert legendární rockové skupiny KISS. Brněnská zastávka turné je jednou z mála, která se odehraje pod širým nebem. „Díky tomu může přijít více lidí, což znamená i větší show,“ řekl pro Mladou frontu DNES Filip Hrbek z agentury Glanc, která koncert zajišťuje.

Výstaviště je pro koncert KISS nejlepší prostor

Rychlé střídání na brněnském výstavišti: po kravách přijdou oceláři, mineralogové, Kiss, zubaři a tanky

15.5.2017

Šest velkých akcí, které snad nemohou být rozdílnější, hostí během pouhých tří týdnů brněnské výstaviště. Logisticky extrémně náročné období odstartovala Národní výstava hospodářských zvířat o uplynulém víkendu.

UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba firem

6.4.2017

Expo Guide, Fair Guide, Construct Data, MULPOR, Internaional Fair Directory

UPOZORNĚNÍ - Klamavá služba firem

Sdělení Minoritním akcionářům společnosti Veletrhy Brno, a. s.

9.1.2017

Na základě rozhodnutí valné hromady Společnosti poskytuje hlavní akcionář za každou jednu akcii Společnosti o jmenovité hodnotě 10,- Kč (slovy: deset korun), ISIN CZ 0008466034, přiměřené protiplnění ve výši ...

Sdělení Minoritním akcionářům společnosti Veletrhy Brno, a. s.

ZELENÁ BURZA 2017

2.1.2017

Kontraktační výstavu ZELENÁ BURZA pořádá Svaz školkařů ČR s cílem podpořit propagaci výpěstků z českých okrasných školek. V příštím roce se bude konat již její 6 ročník. Hlavním cílem je podpora domácí produkce okrasných dřevin, zvýšení prodejnosti českých výpěstků z českých školek a zvýšení povědomí o kvalitním českém školkařském materiálu. Na výstavě tak potkáte pouze 100% českých výpěstků.

ZELENÁ BURZA 2017

Svaz dovozců automobilů a Veletrhy Brno zastavily přípravu Autosalonu

1.12.2016

Svaz dovozců automobilů se dohodnul s vedením společnosti Veletrhy Brno, a.s., že zastaví přípravu veletrhu Autosalon 2017. Důvodem je nedostatečný počet přihlášených značek.

Svaz dovozců automobilů a Veletrhy Brno zastavily přípravu Autosalonu