Holiday Inn Brno brzy přivítá miliontého hosta

Již velmi brzy – pravděpodobně ještě do konce tohoto týdne přivítá hotel Holiday Inn Brno miliontého hosta. Trvalo to 23 let, než stálice brněnského hotelnictví dosáhla tak významné mety. Od samého počátku patří mezi špičku hotelů v regionu. Často udával trend kudy se hotelnictví má ubírat. Díky příslušnosti ke značce Holiday Inn a moravské pohostinnosti přináší na brněnský trh profesionalitu, přátelský přístup a zároveň neočekávatelné využití moderních technologií.

A co obnáší péče o milion hostů? Tak např. 380 tun brambor, 12 tun hovězí svíčkové, 3 618 hl piva, 950 hl vína, 2 140 hl mléka anebo 2 583 360 vajec. Jak říká generální ředitelka hotelu: „Když jsme před 3 lety oslavovaly 20 výročí hotelu, vůbec nás nenapadlo, že tak rychle pokoříme tuto úžasnou metu. Díky za to patří samozřejmě našich zákazníkům ale také zaměstnancům hotelu, kteří dělají maximum proto, aby se každý host u nás cítil jako doma. Mnozí zaměstnanci, takové to zdravé jádro, pracují v hotelu od jeho otevření. Jsou pro hosty, ale i pro mladší kolegy určitou jistotou a oporou v nejistých dobách.“

Mezi známé osobnosti, které hotel přivítal patří např. Nastassja Kinski, Hillary Swank, Billy Crystal, Martina Hingis, Alice Cooper, Casey Stoner, Loris Cappirosi, Emerson Fittipaldi, Carl Lewis, Deep Purple, Bryan Adams, Slava Zaitsev, opakovaně hokejová reprezentace ČR, Finska, Švédska a Ruska či Fedcupové týmy. Mezi vzácné návštěvy patří i hlavy států či členové královských rodin. Kromě prezidentů ČR jsem měli tu čest hostit thajskou princeznu, prezidenty Chorvatska, Albánie, Slovenska či Moldávie.
Holiday Inn Brno byl prvním zástupcem tohoto hotelového řetězce v zemích tehdejší východní Evropy. Je součástí sítě Intercontinental Hotels Group, která čítá 5000 hotelů 10 různých hotelových značek. Ve 200 pokojích, 5 saloncích a 2 konferenčních sálech najdou hosté vše pro maximální pohodlí a spokojenost. Jedinečnou záležitostí je pak unikátní věrnostní program IHG Rewards Club, jehož členy je několik desítek milionů hostů.

Hotel provozuje BRNO INN, a.s., která je součástí skupiny Veletrhy Brno, a.s. Vzájemná synergie obou subjektů je zárukou vysokého standardu nabízených služeb.

Datum: 31.5.2016 14:06:00