Přejdi na obsah | Přejdi na menu | Přejdi na vyhledávání

Caravaning Brno
10.-13.11. 2011

Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

Česká kuchyně na cestách

 

K novým účastníkům výstavy Caravaning patří společnost Hotovky s. r. o., která nabízí sterilovaná hotová jídla z kvalitních surovin za přístupnou cenu. Díky jejímu sortimentu se karavanisté na cestách nemusejí zdržovat sháněním surovin ani vařením a mají českou kuchyni stále na dosah.

V pavilonu P se poprvé představuje česká firma, která za ceny od 38 do 58 korun nabízí přibližně 90 druhů jídel převážně tradiční české kuchyně. Balená jsou ve sklenicích po jedné porci (0,33 litru), pouze polévky jsou dvouporcové ve formě koncentrátu, který se naředí vodou. Výrobky firmy Hotovky si oblíbili řidiči kamionů, odebírají je ve firmách nebo v restauracích a kupují je také důchodci, kteří si místo vaření k obědu ohřejí jednu skleničku. Část produkce nachází uplatnění také na dovolených, a to nejen v karavanech a v kempech, ale i jinde. Výhodou je doprava objednávky až do domu, při větších odběrech nad čtyřicet kusů dokonce zdarma.

„Na výstavě Caravaning jsme poprvé a se zájmem o naše jídla jsme velmi spokojeni. Někteří návštěvníci výstavy nás už znají a chválí naše výrobky, což nás moc těší. Negativní ohlas jsme opravdu ještě nezaznamenali,“ pochvaluje si prezentaci Milan Slavík, regionální zástupce společnosti Hotovky s. r. o. „Naším cílem je dostat se více do povědomí karavanistů, což se tady opravdu daří. Těší nás, kolik jsme návštěvníkům výstavy rozdali kontaktů. Na stánku si mohou naše výrobky ochutnat a někteří rovnou nakupují,“ dodává.  

Společnost Hotovky se zaměřuje na výrobky nejvyšší kvality, v nichž se zpracovávají lokální suroviny a výhradně maso z českých chovů. Každá porce obsahuje nejméně 100 gramů masa v syrovém stavu. Do sklenic na rozdíl od konzerv vidíte a mají trvanlivost dva roky při pokojové teplotě do 30°C, takže se nemusejí se skladovat v lednici. Veškeré pokrmy jsou bez přidaných konzervantů, používá se pouze klasická sterilizace při 120°C a kvalitu každé várky několikrát kontroluje profesionální ochutnávač. Výhodou je i česká chuť, protože kuchaři používají tradiční české receptury. „Novinkou v naší nabídce je bezlepková řada s 16 jídly, ale tradičně nejoblíbenější jsou u zákazníků svíčková na smetaně, španělský ptáček, hovězí maso v rajské omáčce a pikantní mexická kuřecí směs,“ vypočítává Milan Slavík hlavní favority, které můžete až do neděle ochutnat v pavilonu P.

Caravaning Brno 2011

Vybíráme z firem

 

Facebook

Fotogalerie

Vyhledat můj veletrh

Areál výstaviště